BegraafplaatsLite aangepast

BegraafplaatsLite is in een nieuw jasje gestoken. BegraafplaatsLite is dé software van TroBit voor kleine begraafplaatsen die hun administratie eenvoudig en efficiënt willen regelen. Met het pakket zijn  alle benodigde brieven eenvoudig samen te stellen en te vervaardigen. Bijvoorbeeld Aktebewijs van het graf, Aanschrijving einde termijn en Vergunning plaatsen monument. Ook overzichten zijn simpel te genereren.

Met de vernieuwde versie is het werken met het pakket nog gemakkelijker; in een oogopslag ziet de begraafplaatsbeheerder alle informatie die hij nodig heeft. De vormgeving is verder geoptimaliseerd, waardoor het opzoeken van gegevens nog eenvoudiger is geworden.

Stefan van Dorsser van TroBit: “We hebben de nieuwe versie recent geïntroduceerd bij onze klanten en hebben al veel enthousiaste reacties ontvangen op de veranderingen. We merken dat steeds meer begraafplaatsen de online demo op onze website bekijken en kiezen voor BegraafplaatsLite. Dit eenvoudige online programma heeft veel mogelijkheden en is vooral interessant voor begraafplaatsen die een beperkt aantal graven per jaar uitgeven. Voor een basisbedrag van € 150,- per jaar kan je al aan de slag; per graf betaal je vervolgens eenmalig een klein bedrag.”

BegraafplaatsLite
BegraafplaatsLite van TroBit is het ‘kleine broertje’ van UitvaartSuite; hét modulaire programma voor de uitvaartbranche. BegraafplaatsLite is online beschikbaar en kan met een internetverbinding overal worden gebruikt. Meer info: https://www.trobit.com/begraafplaatslite

TroBit staat voor u klaar!

TroBit is sinds 1993 gespecialiseerd in de ontwikkeling van programmatuur voor de uitvaartbranche.
 
Alle software wordt in eigen huis ontwikkeld.  De 'UitvaartSuite', hét modulaire softwarepakket voor de uitvaartbranche, kunnen wij u precies bieden wat u nodig heeft.
 
Contact
 
Bel naar (070) 351 88 34 en maak een afspraak. Een adviseur bespreekt met u de mogelijkheden.
 
Klik hier voor meer informatie over TroBit
 
TroBit is onderdeel van
'de Facultatieve Groep'.