UitvaartSuiteDe UitvaartSuite is hét modulaire programma voor de uitvaartbranche. Het programma bestaat uit drie basisversies die uit te breiden zijn met modules.

De drie basisversies zijn:
1. UitvaartSuite Basis Begraafplaatsen en Crematoria
2. UitvaartSuite Basis Uitvaartadministratie
3. UitvaartSuite Basis Persoonsadministratie
 
Iedere UitvaartSuite Basis kan worden uitgebreid met optionele modules die naadloos met elkaar samenwerken. Hierdoor kan de UitvaartSuite worden afgestemd op elke gewenste bedrijfsomgeving. U betaalt en gebruikt dus alleen wat u nodig heeft met de mogelijkheid om op ieder moment naar behoefte uit te breiden.
 
De UitvaartSuite groeit met uw bedrijf mee!
 
De UitvaartSuite is voorbereid op nieuwe ontwikkelingen, Zo komt het steeds vaker voor dat de exploitatie of het beheer van een begraafplaats of crematorium door een uitvaartvereniging, uitvaartverzekeraar of uitvaartonderneming wordt overgenomen. Gegevens kunnen met behulp van de UitvaartSuite eenvoudig van de 'ene' naar de 'andere' administratieworden overgezet.
 
Begraafplaatsen en Crematoria Persoonsadministratie Uitvaartadministratie 
 
In de UitvaartSuite worden de brongegevens gepresenteerd in een modern vormgegeven hoofdscherm. In dit hoofdscherm worden alle belangrijke en relevante gegevens in één scherm getoond zonder gebruik te maken van tabbladen. De schermen zijn door ons ontwikkeld om zoveel mogelijk informatie weer te geven tijdens bijvoorbeeld een telefoongesprek. Het werken met de UitvaartSuite gaat hierdoor snel en eenvoudig!
 
Er kunnen diverse standaard werkwijzen of routines worden ingesteld, zodat het programma nog gebruiksvriendelijker wordt. Ook wordt hiermee de kans dat de gebruiker bepaalde, soms cruciale, handelingen vergeet minimaal. Uiteraard kan indien gewenst ook juist worden afgeweken van de standaard ingestelde werkwijze. De klant staat immers centraal.
 
Overzichten Documentbeheer Statistiek 
 
De UitvaartSuite heeft ook handige hulpfuncties voor het invoeren van namen en adressen inclusief een zelflerende postcodetabel. Wilt u meer weten over UitvaartSuite? Klik dan hier om informatie aan te vragen.

 

Optionele modules

Een greep uit de optionele modules die zijn beschikbaar zijn voor de UitvaartSuite. Klik op de link om de voor meer informatie over de module. 

Plattegrond
Mobile
Online reserveringen
Communicatie en Uitvaart (App)
Draaitabellen
Voorbespreking
Rouwpost
Planning en Planningviewer

 

Klik hier voor een volledig overzicht van alle beschikbare modules van de UitvaartSuite.

Klik hier voor een korte toelichting bij de beschikbare modules van de UitvaartSuite.

 

 

TroBit staat voor u klaar!

TroBit is sinds 1993 gespecialiseerd in de ontwikkeling van programmatuur voor de uitvaartbranche.
 
Alle software wordt in eigen huis ontwikkeld.  De 'UitvaartSuite', hét modulaire softwarepakket voor de uitvaartbranche, kunnen wij u precies bieden wat u nodig heeft.
 
Contact
 
Bel (070) 351 88 34 en maak een afspraak. Een adviseur bespreekt met u de mogelijkheden.
 
Klik hier voor meer informatie over TroBit
 
TroBit is onderdeel van
'de Facultatieve Groep'.