Over TroBit

 
TroBit is sinds 1993 gespecialiseerd in de ontwikkeling van programmatuur voor begraafplaatsen, crematoria, uitvaartondernemers, uitvaartverzekeraars, uitvaartverenigingen en uitvaart depositofondsen.

Alle software wordt in eigen huis ontwikkeld. Met de 'UitvaartSuite', hét modulaire maatwerkprogramma voor de uitvaartbranche, kunnen wij u precies bieden wat u nodig heeft.

Elke organisatie is weer anders. Daarom beperken wij ons niet alleen tot levering en installatie van programmatuur, maar zijn u ook graag met goed advies van dienst. Bijvoorbeeld over de integratie van onze systemen in uw organisatie maar ook over het opleiden van uw medewerkers.
 
Om klanten bij te staan en oplossingen voor problemen te kunnen bieden, heeft TroBit een eigen professionele servicedesk en een Online toegankelijk forum. Hier kunnen klanten 24 uur per dag, 7 dagen per week hun vragen, wensen en meldingen doorgeven en de status hiervan online volgen.
 
 
Als onderdeel van 'de Facultatieve Groep' is er zeer veel kennis over de uitvaartbranche in huis. Bovendien is de Groep zowel gebruiker als leverancier van TroBit-software.
 
TroBit is een eigentijdse en ambitieuze organisatie waar u als klant centraal staat. Kiest u voor TroBit dan kiest u voor kwaliteit, service en continuïteit!
 
Klik hier voor contactgegevens en routeplanner.