Opleidingen

Veel klanten maken gebruik van de mogelijkheid om bij TroBit een opleiding 'UitvaartSuite' te volgen. Een opleiding van TroBit is een waardevolle investering in de medewerkers én de organisatie. Na een opleiding kunnen programma's sneller en efficiënter worden ingezet in de organisatie. Door de grote diversiteit van onze klanten en onze ruime ervaring binnen de uitvaartbranche hebben wij veel referentiemateriaal. Daardoor kunnen de opleidingen ook helemaal op onze klanten worden afgestemd. Zo kunnen er bijvoorbeeld opleidingen worden gegeven in applicatiebeheer.

Daarbij wordt specifiek de inrichting en werking achter de schermen uitgelegd. Hierdoor kan de UitvaartSuite direct vanaf de basis goed worden ingericht waardoor van alle mogelijkheden direct optimaal gebruik kan worden gemaakt. Ook voor eindgebruikers is het nuttig een opleiding bij TroBit te volgen.

De opleiding wordt dan op basis van hun eigen werkwijze ingericht, waardoor ook zij de UitvaartSuite optimaal kunnen toepassen. Er is veel mogelijk. Zo kunt u zelf bepalen waar de opleiding gegeven wordt. In het cursuslokaal van TroBit, binnen uw organisatie of zelfs bij één van uw klanten, bijna alles kan. Meer weten? Bel naar (070) 351 88 34 en maak een afspraak.

TroBit staat voor u klaar!

TroBit is sinds 1993 gespecialiseerd in de ontwikkeling van programmatuur voor de uitvaartbranche.
 
Alle software wordt in eigen huis ontwikkeld.  De 'UitvaartSuite', hét modulaire softwarepakket voor de uitvaartbranche, kunnen wij u precies bieden wat u nodig heeft.
 
Contact
 
Bel naar (070) 351 88 34 en maak een afspraak. Een adviseur bespreekt met u de mogelijkheden.
 
Klik hier voor meer informatie over TroBit
 
TroBit is onderdeel van
'de Facultatieve Groep'.