Digitaal gedachtenisbord bij Dela crematoria

Bij de DELA crematoria Helmond, Geleen en Vlijmen heeft TroBit onlangs een digitaal gedachtenisbord geplaatst. Het gedachtenisbord zorgt ervoor dat er veel werk uit handen genomen wordt; voorheen werden naam- en plaatsbordjes per stuk met de hand gemaakt.

Het gedachtenisbord laat per dag alle overledenen met dezelfde overlijdensdatum zien. Dat kan zijn van de afgelopen vijf jaar, tien jaar, of een andere periode die zelf ingesteld kan worden. De informatie die op het scherm wordt getoond is gekoppeld aan de nieuwe module ‘Online Gedachtenisbord’ van de UitvaartSuite.

De gegevens kunnen worden getoond op een informatiezuil, maar ook geïmplementeerd worden in een website. Er zijn diverse mogelijkheden voor het ontwerp en de weergave, om zo de uitstraling zoveel mogelijk op de locatie te kunnen afstemmen.

Uiteraard zijn er nog veel meer mogelijkheden met deze nieuwe module. Kijk voor een demoversie op: http://demo.uitvaartsuite.nl/Demo/OnlineGedachtenisbord of bel met 070 351 8834 voor meer informatie.

<< Terug naar nieuwsoverzicht 

 

TroBit staat voor u klaar!

TroBit is sinds 1993 gespecialiseerd in de ontwikkeling van programmatuur voor de uitvaartbranche.
 
Alle software wordt in eigen huis ontwikkeld.  De 'UitvaartSuite', hét modulaire softwarepakket voor de uitvaartbranche, kunnen wij u precies bieden wat u nodig heeft.
 
Contact
 
Bel naar (070) 351 88 34 en maak een afspraak. Een adviseur bespreekt met u de mogelijkheden.
 
Klik hier voor meer informatie over TroBit
 
TroBit is onderdeel van
'de Facultatieve Groep'.