Drukbezochte TroBit Contactdag

 


Om de gebruikers van haar software optimaal te kunnen ondersteunen, organiseerde TroBit - onderdeel van ‘de Facultatieve Groep’ - op 26 juni een speciale ‘Contactdag’ voor haar klanten. Tijdens deze dag, die plaatsvond ‘op’ Crematorium Dieren in Dieren, werden volop informatie en ervaringen gedeeld.

Om de verschillende gebruikersgroepen (begraafplaatsen & crematoria, verzekeraars en uitvaartondernemers) zo goed mogelijk van dienst te zijn, was de TroBit Contactdag opgedeeld in drie delen. Per deel konden de gebruikers specifieke vragen stellen aan de ontwikkelaars. De reacties, opmerkingen en bevindingen die tijdens de Contactdag naar voren kwamen, worden meegenomen in volgende software updates.

UitvaartLite en BegraafplaatsLite

TroBit bracht tijdens de contactdag tevens twee onlineproducten onder de aandacht: Begraafplaatslite en Uitvaartlite.  Met beide pakketten kan de volledige uitvaartadministratie op een gebruikersvriendelijke manier worden onderhouden. Tevens zijn de twee pakketten volledig online toegankelijk. Dat betekent dat de klanten van TroBit op elk gewenst moment en op elke locatie hun administratie kunnen inzien of bijwerken. De reacties hierop waren zeer positief. 

TroBit staat voor u klaar!

TroBit is sinds 1993 gespecialiseerd in de ontwikkeling van programmatuur voor de uitvaartbranche.
 
Alle software wordt in eigen huis ontwikkeld.  De 'UitvaartSuite', hét modulaire softwarepakket voor de uitvaartbranche, kunnen wij u precies bieden wat u nodig heeft.
 
Contact
 
Bel naar (070) 351 88 34 en maak een afspraak. Een adviseur bespreekt met u de mogelijkheden.
 
Klik hier voor meer informatie over TroBit
 
TroBit is onderdeel van
'de Facultatieve Groep'.