Gemeente Bloemendaal kiest voor TroBit

TroBit is de nieuwe softwareleverancier van de gemeente Bloemendaal. Het modulair opgebouwde UitvaartSuite van TroBit sluit heel goed aan bij de specifieke wensen en behoeften van gemeentes.

Stefan van Dorsser van TroBit : “Natuurlijk zijn we erg trots dat er steeds meer gemeentes na een zorgvuldige selectie voor onze software kiezen. Eind vorig jaar mochten we een groot project bij de gemeente Oude IJsselstreek afronden en nu is ook gemeente Bloemendaal op onze software overgestapt. Ondanks de beperkingen van de coronacrisis proberen wij ook in deze tijd onze klanten altijd naar tevredenheid te ondersteunen.”

UitvaartSuite
De UitvaartSuite van TroBit is hét modulaire programma voor de uitvaartbranche. Er zijn drie versies (Begraafplaatsen en Crematoria, Uitvaartadministratie en Persoonsadministratie) die elk eenvoudig kan worden uitgebreid met optionele modules. Hierdoor kan de UitvaartSuite worden afgestemd op elke gewenste bedrijfsomgeving. Gebruikers betalen en gebruiken dus alleen de software die zij nodig hebben. Zie ook: www.uitvaartsuite.com

TroBit staat voor u klaar!

TroBit is sinds 1993 gespecialiseerd in de ontwikkeling van programmatuur voor de uitvaartbranche.
 
Alle software wordt in eigen huis ontwikkeld.  De 'UitvaartSuite', hét modulaire softwarepakket voor de uitvaartbranche, kunnen wij u precies bieden wat u nodig heeft.
 
Contact
 
Bel naar (070) 351 88 34 en maak een afspraak. Een adviseur bespreekt met u de mogelijkheden.
 
Klik hier voor meer informatie over TroBit
 
TroBit is onderdeel van
'de Facultatieve Groep'.