LOB-bedrijvendag succesvol

 

Op dinsdag 6 november werd in het Congrescentrum Travium in Nijmegen de LOB-bedrijvendag gehouden. Ook TroBit was aanwezig met een stand.

Primeur
Bezoekers konden op de stand kennismaken met de primeur van de applicatie Online Rustplaatsinfo. Met deze modulaire uitbreiding kan de UitvaartSuite via een portable apparaat, zoals een PDA of Smartphone met draadloos netwerk en/of internettoegang, online worden geraadpleegd. De applicatie is specifiek ontwikkeld voor begraafplaatsbeheerders.

Online Rustplaatsinfo
Door middel van de Online Rustplaatsinfo-module kan de beheerder vanaf de rustplaatslocatie informatie opvragen over de overledenen en/of rechthebbenden. Afhankelijk van de rechten kan de beheerder ook online mutaties in de UitvaartSuite aanbrengen. Naast de rustplaats en gegevens van de overledene worden ook de contactgegevens van de rechthebbende getoond. Bij gebruik van een smartphone is het zelfs mogelijk om de rechthebbende dan direct te bellen.

Automatisch meldingen doorgeven
Behalve het opvragen van gegevens kunnen ook meldingen met betrekking tot een bepaalde rustplaats of overledene worden aangemaakt. Deze meldingen kunnen de beheerder en de administratie aan elkaar doorgegeven. Wanneer de UitvaartSuite of de Online Rustplaatsinfo wordt gestart worden deze meldingen automatisch aan de betreffende partij getoond.

Enthousiaste reacties
De belangstelling voor deze extra module binnen de UitvaartSuite was enorm en de vele bezoekers reageerden enthousiast. De LOB-bedrijvendag wordt georganiseerd door de Landelijke Vereniging voor Begraafplaatsen en geeft bedrijven de mogelijkheid zich te presenteren aan begraafplaatsbeheerders- en bestuurders, en andere bedrijven binnen de uitvaartbranche.

 

TroBit staat voor u klaar!

TroBit is sinds 1993 gespecialiseerd in de ontwikkeling van programmatuur voor de uitvaartbranche.
 
Alle software wordt in eigen huis ontwikkeld.  De 'UitvaartSuite', hét modulaire softwarepakket voor de uitvaartbranche, kunnen wij u precies bieden wat u nodig heeft.
 
Contact
 
Bel naar (070) 351 88 34 en maak een afspraak. Een adviseur bespreekt met u de mogelijkheden.
 
Klik hier voor meer informatie over TroBit
 
TroBit is onderdeel van
'de Facultatieve Groep'.