Natuurbegraafplaats De Hoevens kiest voor UitvaartSuite

Na een uitgebreid onderzoek tussen diverse automatiseringspakketten heeft Natuurbegraafplaats De Hoevens uit Alphen gekozen voor UitvaartSuite, het modulaire administratiepakket van TroBit. “Dit administratiepakket kan met diverse modules precies worden aangepast aan onze wensen. Dat betekent dat wij nu voorzien zijn van een prachtig pakket, maar ook dat wij klaar zijn voor toekomstige uitbreidingen”, aldus Charlotte Michielsen van Natuurbegraafplaats De Hoevens.

Stefan van Dorsser van TroBit: “Als ontwikkelaar van hoogwaardige softwareoplossingen voor de uitvaartbranche zijn wij trots dat nu ook natuurbegraafplaatsen kiezen voor TroBit. Dat doen ze  onder andere voor ons omdat in UitvaartSuite - door het gebruik van GPS coördinaten - graven gemarkeerd kunnen worden die niet zichtbaar zijn op het terrein.”

Natuurbegraafplaats De Hoevens is gelegen op het eeuwenoude Landgoed de Hoevens, tussen het Brabantse Alphen en Goirle. Hier is het vanaf 7 september jl. mogelijk om een lichaam of urn te begraven, midden in de natuur. Met alles onder één dak voor een afscheidsceremonie of condoleance. 

Klik hier voor meer informatie over UitvaartSuite

TroBit staat voor u klaar!

TroBit is sinds 1993 gespecialiseerd in de ontwikkeling van programmatuur voor de uitvaartbranche.
 
Alle software wordt in eigen huis ontwikkeld.  De 'UitvaartSuite', hét modulaire softwarepakket voor de uitvaartbranche, kunnen wij u precies bieden wat u nodig heeft.
 
Contact
 
Bel naar (070) 351 88 34 en maak een afspraak. Een adviseur bespreekt met u de mogelijkheden.
 
Klik hier voor meer informatie over TroBit
 
TroBit is onderdeel van
'de Facultatieve Groep'.