Nieuwe huisstijl en website gepresenteerd

Met een nieuwe huisstijl, de lancering van het softwarepakket UitvaartLite én de presentatie van een nieuwe website was TroBit, als onderdeel van de stand van 'de Facultatieve Groep', eind september met een ruime stand aanwezig tijdens de Uitvaart Vakbeurs 2012 in Gorinchem. De reacties waren zonder uitzondering erg positief.

Partnerschap centraal 
Op de stand - waar uiteraard ook andere werkmaatschappijen van 'de Facultatieve Groep' aanwezig waren - stond ‘partnerschap’ centraal. Het is immers ‘partnerschap’ waar de Groep voor stáát; optimale samenwerking en sámen streven naar de hoogste kwaliteit! Om hier op een bijzondere manier de aandacht te vestigen konden bezoekers op de stand zelf ervaren hoe het is om blind op een partner te vertrouwen. Hiervoor was in nauwe samenwerking met KNGF Geleidehonden een officieel KNGF demonstratieterrein nagebouwd. Bezoekers konden dit parcours onder leiding van een professionele KNGF instructeur afleggen met een zogenaamde ‘dog simulator’. Een unieke ervaring. De talloze reacties op deze (maatschappelijke) insteek waren zeer positief.  

 

 

 

TroBit staat voor u klaar!

TroBit is sinds 1993 gespecialiseerd in de ontwikkeling van programmatuur voor de uitvaartbranche.
 
Alle software wordt in eigen huis ontwikkeld.  De 'UitvaartSuite', hét modulaire softwarepakket voor de uitvaartbranche, kunnen wij u precies bieden wat u nodig heeft.
 
Contact
 
Bel naar (070) 351 88 34 en maak een afspraak. Een adviseur bespreekt met u de mogelijkheden.
 
Klik hier voor meer informatie over TroBit
 
TroBit is onderdeel van
'de Facultatieve Groep'.