Positieve reacties op TroBit-primeur tijdens LOB Bedrijvendag

Op donderdag 14 april werd in het Congrescentrum NBC in Nieuwegein de Bedrijvendag van de Landelijke Organisatie van Begraafplaatsen (LOB) gehouden. TroBit was aanwezig met een stand en introduceerde onder meer ‘BegraafplaatsLite’. De reacties waren zeer enthousiast.

Online applicatie: 24/7 toegankelijk
Met de nieuwe online applicatie BegraafplaatsLite, door TroBit in eigen huis is ontwikkeld voor meer kleinschalige begraafplaatsen, zijn gegevens altijd en overal toegankelijk. Of het nu op een PC of bijvoorbeeld smartphone is, alle informatie is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar. BegraafplaatsLite is een online en aangepaste versie van de TroBit software UitvaartSuite. UitvaartSuite is dé modulaire administratiesoftware voor de uitvaartbranche. TroBit is sinds 1993 gespecialiseerd in de ontwikkeling van programmatuur voor de uitvaartbranche en ontwikkelt al haar producten in eigen huis.


 

TroBit staat voor u klaar!

TroBit is sinds 1993 gespecialiseerd in de ontwikkeling van programmatuur voor de uitvaartbranche.
 
Alle software wordt in eigen huis ontwikkeld.  De 'UitvaartSuite', hét modulaire softwarepakket voor de uitvaartbranche, kunnen wij u precies bieden wat u nodig heeft.
 
Contact
 
Bel naar (070) 351 88 34 en maak een afspraak. Een adviseur bespreekt met u de mogelijkheden.
 
Klik hier voor meer informatie over TroBit
 
TroBit is onderdeel van
'de Facultatieve Groep'.