Succesvolle TroBit Contactdag

Om de gebruikers van haar software optimaal te kunnen ondersteunen, heeft TroBit op 9 mei de jaarlijkse ‘Contactdag’ gehouden. “Op deze dag laten wij onze klanten nieuwe toepassingen zien en vragen we hun waar behoefte aan is”, vertelt Stefan van Dorsser van TroBit. 

Tijdens de goed bezochte dag zijn de updates binnen de verschillende pakketten besproken. Klanten konden vragen stellen aan de softwareontwikkelaars. Het ochtendprogramma was gericht op uitvaartondernemers, waarbij er onder andere aandacht was voor US Uitvaart, een app voor het regelen van een uitvaart. Er was veel interesse in het Uitvaartformulier, dat ook ’s middags met de aanwezige klanten van begraafplaatsen en crematoria is doorgenomen. Nieuw voor deze laatste groep is dat het formulier nog eenvoudiger kan worden ingelezen. Middels een demonstratie zijn verschillende apps getoond, waaronder US Plechtigheid, een praktische app voor bijvoorbeeld het bijwerken van digitale ‘daglijsten’. Deze app is door meerdere aulamedewerkers tegelijk te gebruiken.

“We zijn erg tevreden over de Contactdag. Onderling zijn volop inzichten gedeeld en ervaringen uitgewisseld. Door middel van deze contactdag staan we nog dichter bij de gebruikers, waardoor we direct op hun wensen kunnen inspelen”, aldus Stefan van Dorsser.

TroBit staat voor u klaar!

TroBit is sinds 1993 gespecialiseerd in de ontwikkeling van programmatuur voor de uitvaartbranche.
 
Alle software wordt in eigen huis ontwikkeld.  De 'UitvaartSuite', hét modulaire softwarepakket voor de uitvaartbranche, kunnen wij u precies bieden wat u nodig heeft.
 
Contact
 
Bel naar (070) 351 88 34 en maak een afspraak. Een adviseur bespreekt met u de mogelijkheden.
 
Klik hier voor meer informatie over TroBit
 
TroBit is onderdeel van
'de Facultatieve Groep'.