Succesvolle TroBit Contactdag in Urk

Om de gebruikers van haar software optimaal te kunnen ondersteunen, organiseerde TroBit - onderdeel van ‘de Facultatieve Groep’ - op 20 mei de jaarlijkse ‘Contactdag’ voor haar klanten. 

Tijdens deze dag waren de gebruikers van TroBit vertegenwoordigd. De updates binnen de verschillende pakketten werden besproken en klanten hadden de mogelijkheid om direct vragen stellen aan de softwareontwikkelaars. Daarnaast heeft TroBit de nieuwe module Rouwpost geïntroduceerd voor UitvaartSuite. Met de module Rouwpost hebben gebruikers de mogelijkheid om adressen te beheren en te controleren aan de hand van het postcodeboek.

Ook konden bezoekers onderling met elkaar spreken, om inzichten en ervaringen uit te wisselen. Door middel van een contactdag komt TroBit dichter bij de gebruikers te staan, waardoor direct ingespeeld kan worden op de huidige wensen.

TroBit staat voor u klaar!

TroBit is sinds 1993 gespecialiseerd in de ontwikkeling van programmatuur voor de uitvaartbranche.
 
Alle software wordt in eigen huis ontwikkeld.  De 'UitvaartSuite', hét modulaire softwarepakket voor de uitvaartbranche, kunnen wij u precies bieden wat u nodig heeft.
 
Contact
 
Bel naar (070) 351 88 34 en maak een afspraak. Een adviseur bespreekt met u de mogelijkheden.
 
Klik hier voor meer informatie over TroBit
 
TroBit is onderdeel van
'de Facultatieve Groep'.