Succesvolle TroBit Contactdag

Op 3 juli 2019 werd de jaarlijkse TroBit contactdag gehouden. Tijdens deze dag worden nieuwe toepassingen aan klanten getoond. Ook individuele wensen worden besproken. Bij voldoende belangstelling worden deze wensen verder onderzocht.

Deze keer was de contactdag in Wormerveer bij Associatie Uitvaartverzorging (UNC).

In de ochtend kwamen uitvaartondernemers samen. Er was veel belangstelling voor het uitbreiden van de Planningsagenda. Om dit verder uit te diepen worden binnenkort sessies georganiseerd. Ook op het systeem van E-herkenning werd enthousiast gereageerd door de deelnemers. Binnenkort wordt een pilot gestart met daarvoor tijdens de bijeenkomst geselecteerde gebruikers.

De middag was gericht op begraafplaatsen en crematoria. Tijdens deze middag bleek dat er veel wensen waren voor de planningsagenda personeelsbezetting. Daarom is besloten om een werkgroep op te zetten onder leiding van TroBit. Klanten die de USplechtigheidsagenda gebruiken kunnen zich voor deze werkgroep aanmelden tot en met 12 juli 2019. Daarna zal de werkgroep worden samengesteld.

“We zijn tevreden over de Contactdag. Door middel van deze contactdag staan we nog dichter bij de gebruikers, waardoor we direct op hun wensen kunnen inspelen.” aldus Stefan van Dorsser van TroBit.

TroBit staat voor u klaar!

TroBit is sinds 1993 gespecialiseerd in de ontwikkeling van programmatuur voor de uitvaartbranche.
 
Alle software wordt in eigen huis ontwikkeld.  De 'UitvaartSuite', hét modulaire softwarepakket voor de uitvaartbranche, kunnen wij u precies bieden wat u nodig heeft.
 
Contact
 
Bel naar (070) 351 88 34 en maak een afspraak. Een adviseur bespreekt met u de mogelijkheden.
 
Klik hier voor meer informatie over TroBit
 
TroBit is onderdeel van
'de Facultatieve Groep'.