TroBit exposant op Regiobeurs Uitvaart 2015 in Doorwerth

TroBit exposant op Regiobeurs Uitvaart 2015 in Doorwerth

TroBit is exposant tijdens de Regiobeurs Uitvaart 2015 op woensdag 11 en donderdag 12 november in Fletcher Hotel Doorwerth, Kabeljauwallee 35 te Doorwerth. 

Ontwikkelingen in uitvaartsoftware
Stefan van Dorsser van TroBit: “Voor TroBit is innovatie een belangrijk thema. Met UitvaartSuite, BegraafplaatsLite en UitvaartLite hebben wij software ontwikkeld voor elke uitvaartorganisatie. Tijdens de Regiobeurs vertellen we bezoekers over de meest recente updates op het gebied van uitvaartsoftware. We kijken er naar uit om u te ontmoeten in Doorwerth.” 

Bezoekers
De Regiobeurs is een tweedaags evenement dat wordt georganiseerd door een vaste groep toeleveranciers aan de uitvaartbranche. Bezoekers kunnen voor informatie en aanmelden terecht op de website www.regiobeurs.com. Entree, parkeren en catering worden kosteloos verzorgd. Woensdag 11 november is de beurs geopend van 11:00 uur tot 21:00 uur en woensdag 12 november van 11:00 uur tot 18:00 uur.

TroBit
TroBit – onderdeel van ‘de Facultatieve Groep’ – is sinds 1993 gespecialiseerd in de ontwikkeling van uitvaartsoftware voor begraafplaatsen, crematoria, mortuaria, uitvaartondernemers, uitvaartverzekeraars, uitvaartverenigingen én uitvaart depositofondsen. TroBit levert haar diensten aan het particuliere bedrijfsleven, de gezondheidszorg en lokale overheden. Elke organisatie is weer anders. Daarom beperken wij ons niet alleen tot levering en installatie van software, maar zijn u ook graag met goed advies van dienst. Bijvoorbeeld over de integratie van onze systemen in uw organisatie, maar ook over het opleiden van uw medewerkers.

TroBit staat voor u klaar!

TroBit is sinds 1993 gespecialiseerd in de ontwikkeling van programmatuur voor de uitvaartbranche.
 
Alle software wordt in eigen huis ontwikkeld.  De 'UitvaartSuite', hét modulaire softwarepakket voor de uitvaartbranche, kunnen wij u precies bieden wat u nodig heeft.
 
Contact
 
Bel naar (070) 351 88 34 en maak een afspraak. Een adviseur bespreekt met u de mogelijkheden.
 
Klik hier voor meer informatie over TroBit
 
TroBit is onderdeel van
'de Facultatieve Groep'.