TroBit exposant op Regiobeurs Uitvaart 2017 in Houten

TroBit was exposant tijdens de Regiobeurs Uitvaart 2017 op woensdag 8 en donderdag 9 november in Expo Houten (Meidoornkade 24, 3992 AE Houten).

Ontwikkelingen in uitvaartsoftware
Stefan van Dorsser van TroBit: “Met UitvaartSuite, BegraafplaatsLite en UitvaartLite hebben wij software ontwikkeld voor elke uitvaartorganisatie. Zo hebben we speciaal voor starters UitvaartLite ontwikkeld, een professioneel en gebruikersvriendelijk pakket met een gunstige prijsstelling. Ook voor grotere uitvaartondernemers en begraafplaatsen en crematoria hebben wij passende oplossingen.

Tijdens de regiobeurs hebben we bezoekers geinformeerd over de meest recente updates op het gebied van uitvaartsoftware, waaronder de door ons ontwikkelde apps. Er was veel interesse, met name starters waren enthousiast over UitvaartLite.” 

Netwerkevenement
De Regiobeurs Uitvaart is een b2b-beurs die al meer dan twintig jaar georganiseerd wordt door diverse gerenommeerde toeleveranciers binnen de uitvaartbranche. Onder het motto ‘bijblijven en bijpraten’ kunnen professionals op een ontspannen manier netwerken in een omgeving waar de jongste uitvaart-innovaties gepresenteerd worden. Daarmee is de Regiobeurs voor de uitvaartbranche inmiddels een belangrijk en inspirerend netwerkevenement. Meer informatie:  www.regiobeurs.com

TroBit staat voor u klaar!

TroBit is sinds 1993 gespecialiseerd in de ontwikkeling van programmatuur voor de uitvaartbranche.
 
Alle software wordt in eigen huis ontwikkeld.  De 'UitvaartSuite', hét modulaire softwarepakket voor de uitvaartbranche, kunnen wij u precies bieden wat u nodig heeft.
 
Contact
 
Bel naar (070) 351 88 34 en maak een afspraak. Een adviseur bespreekt met u de mogelijkheden.
 
Klik hier voor meer informatie over TroBit
 
TroBit is onderdeel van
'de Facultatieve Groep'.