TroBit exposant op Regiobeurs Uitvaart 2018 in Lelystad

TroBit, specialist in uitvaartsoftware, is exposant tijdens de Regiobeurs Uitvaart 2018 op woensdag 11 april in het Aviodrome Lelystad (Pelikaanweg 50, 8218 PG Luchthaven Lelystad).

Ontwikkelingen in uitvaartsoftware
Stefan van Dorsser van TroBit: “Met UitvaartSuite, BegraafplaatsLite en UitvaartLite hebben wij software ontwikkeld voor elke uitvaartorganisatie, groot of klein. Ook voor gemeentes, begraafplaatsen en crematoria hebben wij met het modulair opgebouwde UitvaartSuite vrijwel altijd een passende oplossing. En natuurlijk vertellen we de bezoekers tijdens de Regiobeurs graag over de meest recente updates op het gebied van uitvaartsoftware, waaronder de door ons ontwikkelde apps.” 

Netwerkevenement
De Regiobeurs Uitvaart is een b2b-beurs die al meer dan twintig jaar georganiseerd wordt door diverse gerenommeerde toeleveranciers binnen de uitvaartbranche. Onder het motto ‘bijblijven en bijpraten’ kunnen professionals op een ontspannen manier netwerken in een omgeving waar de jongste uitvaart-innovaties gepresenteerd worden. Daarmee is de Regiobeurs voor de uitvaartbranche inmiddels een belangrijk en inspirerend netwerkevenement.

Bezoekers
Entree, is gratis. De beurs geopend van 10:00 uur tot 21:00 uur. Voor meer informatie en aanmelden gaat u naar www.regiobeurs.com

TroBit staat voor u klaar!

TroBit is sinds 1993 gespecialiseerd in de ontwikkeling van programmatuur voor de uitvaartbranche.
 
Alle software wordt in eigen huis ontwikkeld.  De 'UitvaartSuite', hét modulaire softwarepakket voor de uitvaartbranche, kunnen wij u precies bieden wat u nodig heeft.
 
Contact
 
Bel naar (070) 351 88 34 en maak een afspraak. Een adviseur bespreekt met u de mogelijkheden.
 
Klik hier voor meer informatie over TroBit
 
TroBit is onderdeel van
'de Facultatieve Groep'.