TroBit introduceert apps tijdens de Uitvaart Vakbeurs

Tijdens de Uitvaart Vakbeurs (28 t/m 30 september 2016, Evenementenhal Gorinchem) introduceert TroBit drie nieuwe apps. Ook zijn er tijdens de beurs demonstraties van alle softwareprogramma’s zoals UitvaartSuite, UitvaartLite en BegraafplaatsLite.

De nieuwe apps: 

  • US Plattegrond kan worden gebruikt door de bezoekers van een begraafplaats. Met deze app kunnen zij een plattegrond van de begraafplaats bekijken. Daarbij is het mogelijk om te zoeken op naam, zodat de plaats van het graf van degene direct zichtbaar is op de plattegrond. Indien gewenst kunnen foto’s van graven worden toegevoegd. De app beschikt ook over een gedenkboek.
  • US Mobile is voor de beheerders van begraafplaatsen; in een oogopslag zijn alle gegevens van een graf beschikbaar.
  • US Uitvaart is voor de uitvaartondernemer; met deze app kan de uitvaartondernemer alle gegevens voor de uitvaart eenvoudig een snel vastleggen.

De apps zijn beschikbaar voor Apple en Android en te downloaden in de I-store/Playstore. Door het intypen van ‘demo’ kunt u de apps bekijken. Iets voor u? Kom naar de Uitvaart Vakbeurs (standnummer 194). Natuurlijk kunt u ook contact opnemen met TroBit via (070) 351 88 34 / info@trobit.com.

TroBit staat voor u klaar!

TroBit is sinds 1993 gespecialiseerd in de ontwikkeling van programmatuur voor de uitvaartbranche.
 
Alle software wordt in eigen huis ontwikkeld.  De 'UitvaartSuite', hét modulaire softwarepakket voor de uitvaartbranche, kunnen wij u precies bieden wat u nodig heeft.
 
Contact
 
Bel naar (070) 351 88 34 en maak een afspraak. Een adviseur bespreekt met u de mogelijkheden.
 
Klik hier voor meer informatie over TroBit
 
TroBit is onderdeel van
'de Facultatieve Groep'.