TroBit maakt toepassing voor online betalingen

Uitvaartsuite, het door TroBit ontwikkelde administratieve softwarepakket dat in gebruik is bij ruim 70% van de crematoria in Nederland, heeft verschillende modules die naadloos met elkaar samenwerken en zorgen voor een grote mate van efficiency en controle.

Digitale betalingen
“In de huidige tijd hebben veel organisaties de wens om ook de facturatie zoveel mogelijk te digitaliseren”,  vertelt Dennis Goudart, projectleider bij TroBit. “Onder andere Begraafplaats St. Barbara in Utrecht vroeg ons om hierover mee te denken. We hebben vervolgens in samenwerking met PayByLink een koppeling met ons bestaande pakket ontwikkeld, waardoor de facturatie voor onze klanten nu een stuk eenvoudiger gaat.”

St. Barbara tevreden
De integratie heeft ervoor gezorgd dat St. Barbara als eerste organisatie alle facturen nu via Uitvaartsuite per e-mail verstuurt met daarbij een betaallink van PayByLink. De betaling kan dan online afgerond worden. “We zijn heel tevreden”, aldus Colinda Wisman van St. Barbara. “We zien al direct dat facturen sneller betaald worden. Het was voor ons essentieel dat deze mogelijkheid geïntegreerd werd in Uitvaartsuite van TroBit, omdat wij met dit pakket onze gehele administratie doen.”

Fijne samenwerking
“Dankzij korte communicatielijnen en snelle ontwikkelingen verliep de integratie uiterst soepel. Wij zijn nu aan het kijken hoe we PayByLink verder kunnen integreren in onze andere UitvaartSuite pakketten als uitbreiding van de module ‘Financieel’”, sluit Dennis Goudart af.

TroBit staat voor u klaar!

TroBit is sinds 1993 gespecialiseerd in de ontwikkeling van programmatuur voor de uitvaartbranche.
 
Alle software wordt in eigen huis ontwikkeld.  De 'UitvaartSuite', hét modulaire softwarepakket voor de uitvaartbranche, kunnen wij u precies bieden wat u nodig heeft.
 
Contact
 
Bel naar (070) 351 88 34 en maak een afspraak. Een adviseur bespreekt met u de mogelijkheden.
 
Klik hier voor meer informatie over TroBit
 
TroBit is onderdeel van
'de Facultatieve Groep'.