Veel topprestaties tijdens Uitvaart Vakbeurs

‘Binnen de uitvaartbranche worden elke dag topprestaties geleverd. Lever vandaag eens een andere prestatie!’ Met dit gegeven als insteek was TroBit - als onderdeel van 'de Facultatieve Groep' - tijdens de Uitvaart Vakbeurs 2008 (van 16 t/m 18 oktober in Gorinchem) prominent aanwezig. De bezoekers konden uiteraard uitgebreide informatie over en demonstraties van de producten van TroBit krijgen. Verder was er de mogelijkheid om (met behulp van simulatieapparatuur) te golfen, racen, skiën en darten.

Niet alleen waren de reacties zeer positief over het brede aanbod van de vierjaarlijkse vakbeurs (ruim 9000 bezoekers) maar zeker ook over de activiteiten die op de stand van 'de Facultatieve Groep' gedaan konden worden. Zo werden er heel wat virtuele rondjes over het circuit gereden en werden er vele honderden golfballen afgeslagen.
 

TroBit staat voor u klaar!

TroBit is sinds 1993 gespecialiseerd in de ontwikkeling van programmatuur voor de uitvaartbranche.
 
Alle software wordt in eigen huis ontwikkeld.  De 'UitvaartSuite', hét modulaire softwarepakket voor de uitvaartbranche, kunnen wij u precies bieden wat u nodig heeft.
 
Contact
 
Bel naar (070) 351 88 34 en maak een afspraak. Een adviseur bespreekt met u de mogelijkheden.
 
Klik hier voor meer informatie over TroBit
 
TroBit is onderdeel van
'de Facultatieve Groep'.